Domen

O podjetju

Domen Puževci d.o.o. je družinsko podjetje s 25 letno tradicijo.
Zgodba o uspešnem podjetju se je začela leta 1992 z ribarnico in razvozom rib. Z ureditvijo dveh manjših prostorov doma, smo leta 1997 začeli še z dejavnostjo pakiranja rib, ki nas je popeljala do sedanjega uspeha. Prostore smo namreč morali zaradi izjemnega povpraševanja leta 2004 razširiti in preseliti na novo lokacijo v Puževce 43a v občini Puconci, kjer smo zgradili sodoben živilsko predelovalni obrat in kjer ima podjetje še danes svoj sedež. Lokacija podjetja je idealna, saj smo blizu tako Murski Soboti in ostalim pomurskim krajem, kot tudi avstrijski meji.

Obrat je odobren in vpisan v registru odobrenih živilskih obratov pod številko SI768ES. Izdelan imamo lastni HACCP sistem, s katerim izvajamo stalni nadzor nad postopki proizvodnje, surovino in končnimi izdelki. S strani UVHVVR imamo tudi stalni veterinarski nadzor, ki ga izvaja uradni veterinar obrata.

V naši ekipi je 9 strokovno podkovanih, tehnološko usposobljenih ljudi, ki svoje delo odlično opravljajo in pripomorejo k dejstvu, da smo vodilno podjetje v pomurski regiji na področju proizvodnje in trgovine z ribami. Širok spekter različne ponudbe omogoča podjetju, da hitro raste, želimo pa se širiti tudi v tujino. Naši cilji za prihodnost so jasni in optimistični, svojim strankam pa želimo ponuditi le najboljše, zato svojo ponudbo vestno nadgrajujemo.

Ponosni smo, da lahko sodelujemo s številnimi uspešnimi trgovinami, podjetniki, gostinskimi obrati in posameznimi, rednimi strankami, ki se vedno radi vračajo.

O podjetju